CAZARE OBOR, IANCULUI si MUNCII

Tineti la siguranta angajatilor dumneavoastra si dorit sa ii cazati in unitati centrale in Bucuresti sau in tara in vile ce dispun de securitate?

Va respectati angajatii si doriti sa locuiasca central, langa piete (Obor, Iancului, Piata Muncii, Stefan cel Mare) astfel ca timpul petrecut pentru procurarea hranei sa fie minim iar satisfactia lor sa fie maxima?

Doriti ca angajatii sa locuiasca in confort in camere curatate de femeile de serviciu, sa doarma in asternuturi spalate si igienizate ecologic, sa dispuna in fiecare camera de tv+cablu, sa aiba acces la bucatarii dotate cu aragaze, frigidere, masini spalat, mese, scaune, etc?

Doriti sa faceti economie? – locatiile sunt centrale in apropierea santierelor dvs sau langa mijloacele de transport in comun, metrou, tranvaie, autobuze, troleibuze, fapt ce faciliteaza transportul catre santiere scazand costurile de transport( unii clenti ne-au declarat ca au platit in trecut mai mult de 10 ron/zi/ transport persoana, 5 ron drumul dus, 5 ron drumul intors/ muncitor; deci mai mult decat cazarea propriuzisa in unitatile noastre, nemailund in calcul timpul pierdut inutil); Toate facturile de apa, termoficare, gaz, cablu tv, gunoi, electricitate, etc sunt platite de catre noi si sunt incluse in pret; NU veti plati nimic in plus.

Firma noastra dispune de personal calificat si format in preluarea solicitarilor si in satisfacerea nevoilor conexe cu cazarea, ale muncitorilor cazati, lasandu-va pe dumneavoastra sa va preocupati de restul activitatilor importante